L'apunt

L'APUNT

El potencial de les badies del Delta

Els aqüicul­tors del delta de l'Ebre amplien els pro­duc­tes que comer­ci­a­lit­zen amb la marca Marisc del Delta amb la cloïssa, que s'afe­geix al mus­clo i l'ostra. Uns pro­duc­tes que es cul­ti­ven a les badies del Delta, un espai amb un gran poten­cial econòmic encara per explo­tar. Tant la pro­ducció de mus­clo com la d'ostra i cloïssa podrien ser molt supe­ri­ors si es garantís la qua­li­tat de l'aigua als Alfacs i el Fan­gar. Les badies neces­si­ten més apor­tació d'aigua dolça i més reno­vació de l'aigua del seu inte­rior i, per això, cal que l'admi­nis­tració actuï. Els pro­duc­tors fa anys que recla­men el dra­gatge de la bocana del Fan­gar, on la sorra s'acu­mula, i l'ober­tura d'un canal a l'istme del Tra­bu­ca­dor. Men­tres­tant l'admi­nis­tració con­ti­nua fent estu­dis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.