L'apunt

L’APUNT

L’hora del menjar de proximitat

Aquest confinament ha fet que moltes famílies optin per fer-se dur la compra a casa, una pràctica que ja oferien els supermercats. També, alguns productors, encara que a petita escala. Però això està canviant. Al mercat d’Olot d’ahir, una pagesa del Gironès em comentava que s’han hagut de reinventar. Com que la facturació als mercats els ha baixat a nivells ruïnosos, han posat en marxa la venda directa a domicili, amb resultats esperançadors. Em consta que hi ha petits ramaders i altres productors –d’aquells que posen la qualitat per damunt de tot– que també exploren aquesta via de negoci. Ves per on, serà arran d’una tragèdia que es podrà consolidar una cosa tan recomanable com consumir de quilòmetre zero.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia