L’APUNT
Tornarem a tenir la taula parada
El sommelier d’El Celler de Can Roca, Josep Roca, donava ahir ànims als restauradors en una piulada a Twitter en la qual, amb un missatge en positiu, assenyalava la dificultat de trobar l’equilibri entre “l’ètica, la salut i l’economia”. Els ànims els feia extensiu al primer sector i recordava que tornaran a tenir la taula parada “per restaurar l’ànima”. Hi ha la vessant econòmica, els números que fan moure el món, però també hi ha la part immaterial, la que humanitza el negoci. Els bars i restaurants són cambrers, cuiners, noms i cognoms, que et serveixen, et paren taula i et restauren l’ànima. Amb aquesta segona sotragada de quinze dies per al sector, però, davant les alarmes en vermell, caldrà fer alguna cosa més que infondre coratge.
Ànims restauradors Catalans!Tornarà la llum i tornarem a tenir la taula parada.Que n’és de difícil l’equilibri entre l’ètica, la salut I l’economia.Ànims també al primer sector i a la xarxa económica que es genera rere la nostra feina. Tornarem per restaurar l’ànima, com sempre.
— Josep Roca Fontané (@JosepPituRoca) October 15, 2020