L'apunt

L’APUNT

Manual de les àvies per a psicòlegs

Em deia una de les meves àvies que, durant la Quaresma, abans, quan el ritme de la vida i de les festes el marcava l’Església catòlica, s’havien d’espavilar perquè no es malmetessin –un verb molt seu– aliments frescos com els ous, el peix o la carn. Per això, tothom a casa feia cremes i flams, conservava el peix fumat i salat i omplia el rebost amb carn embotida. Per endolcir la migradesa d’aquests quaranta dies, hi havia el contrapunt dolç dels brunyols. En el seu cas, els amassats i anisats de l’Empordà, que, sucats amb llet, allargaven la vida. Què voleu que us digui! Les àvies són molt sàvies i si a les consultes dels psicòlegs hi hagués el seu manual, creieu-me que més bé aniríem. Que els professionals del sector em perdonin.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.