L'apunt

L'APUNT

Negocis que poden triar

Treballo rodejat de bars i restaurants, però els diumenges costa de trobar-ne algun d'obert: els propietaris tenen clar que la caixa la fan els dies laborables i que els festius hi ha poc a pelar. En altres zones de Barcelona, molt més transitades el cap de setmana, el que costa és trobar-ne un amb la persiana abaixada diumenge. Al sector de la restauració, amb llibertat horària, perviuen i fins proliferen petits negocis familiars competint amb franquícies, grans establiments i entre si. Tots són negocis que poden triar quan i quant de temps els convé obrir segons la demanda. Puc entendre la recança de molts botiguers a la liberalització horària, que el canvi fa por, i més si pot afectar el negoci, però potser, vés a saber, no n'hi ha per tant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.