L'apunt

L'APUNT

El fenomen ‘food truck' en pantalla

El boom dels food trucks havia d'arribar a la televisió, i ja ho ha fet. Els camions de menjar hi són pertot arreu: en mercats vintage, a Palo Alto, al REC d'Igualada, en festes privades... Alguns són braços de restaurants potents, però la majoria pertanyen a emprenedors joves a qui la fórmula mòbil els resulta molt més econòmica que muntar un restaurant. També ho és per al consumidor, que tasta platets trendy a bon preu. És una aposta ideal per als temps de crisi, però revestida d'una aroma hipster que la fa gustosa, i moderna, entenent per modernitat el look vintage! Cocineros al Volante (TVE-1) és una versió lleugera de Masterchef (fins i tot hi participa el seu guanyador) en format rodat. Diguem, un programa per a temps d'estiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia