L'apunt

L'APUNT

De calamars i d'ostres

Un pot xalar (gastronòmicament parlant) amb els calamars farcits de l'àvia, aquells de tota la vida, que sembla que no tinguin cap secret però que, en tastar-los, de manera automàtica, el plaer et supura per tot arreu. O bé amb una ostra al vapor de mançanilla, elaborat amb tècniques d'última generació, amb una precisió gairebé tecnològica, elaborat en un restaurant de diverses estrelles Michelin, i que traspassa qualsevol sabor conegut fins al moment. Dos extrems, però, alhora, dos exemples de la qualitat i diversitat de la gastronomia de les nostres contrades, que té com a essència indispensable la tradició i que se supera a través de la innovació. Tot plegat es plasma aquests dies a Girona
al Fòrum Gastronòmic, cita ineludible del món culinari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.