Opinió

Desclot

Rajoy fa por

La patronal de la petita i la mitjana empresa es va aplegar dimecres amb un crit de protesta unificador. “Diguem prou”, que diu la Pimec. Hauran de pagar drets d'autor a Raimon. Aquesta coïssor té un destinatari clar perquè és el govern de l'Estat qui pot alterar-la o pal·liar-la. Qui, si no, controla en gran part la gran banca? Qui, si no, prepara una reforma tributària que podria rebaixar la pressió fiscal que pateixen? Qui, si no, ha perpetrat una llei de mercat únic estèril? Però el president de la Pimec, Josep González, va dirigir les crítiques “a totes les administracions”. No sigui que Mariano Rajoy s'inquieti. Per això, també, va proclamar que “aquí no hi ha d'haver els pensaments polítics de ningú”. Com no hi ha d'haver “pensaments polítics” en un acte dirigit contra la ineficàcia, l'avarícia i la maldat polítiques? I per això, també, finalment, González es va espantar quan una part considerable dels seus afiliats van començar a cridar “independència”, com si fossin l'Òmnium i l'Assemblea.

De què té por José González? D'un president que, amb aparença displicent, ha estat letal, per exemple, ofegant les discrepàncies dels grans grups de comunicació. Quin gran diari espanyol practica ara una línia editorial contrària al govern del PP? Què ha passat amb els directors caiguts en cadena sense que ningú hagi explicat la relació entre les destitucions i la situació de les seves empreses? Rajoy fa por. Vostè, senyor Esteve, i també vostè, senyor González, ho veuen molt bé.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia