L'apunt

L'APUNT

La ‘Guia Michelin', cap al centre

Fa una dècada que Madrid va descobrir la puixança de les fires de mostres i va voler atreure'n algunes. Se'n va sortir amb la fira de turisme, va fer-ne una altra d'automòbils, però a la llarga Fira de Barcelona ha superat Ifema per la imaginació de buscar nous reptes, com ara el Congrés Mundial del Mòbil, i el pes dels clàssics, com ara Alimentària. La Guia Michelin fa dos anys que premia sobretot els restaurants de Madrid, alguns dels quals tenen xefs catalans. Madrid va descobrir que la gastronomia d'excel·lència té futur i genera ingressos, i s'hi ha abocat per posar fi a l'exclusivitat en el lideratge de catalans i bascos. Sort que els xefs catalans sabran buscar nous reptes per on avançar. El més universal de tots, Ferran Adrià, ja va fer-ho fa temps.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.