Opinió

De reüll

Mitomania

Mai no he estat prou fan de ningú per perseguir-lo allà on va per fer-m’hi fotos. Ni quan era adolescent! Els meus amics guardaven pòsters dels seus cantants o jugadors de futbol preferits signats i jo m’ho mirava amb una certa distància. Sempre he pensat que els mites també són persones i que som nosaltres qui els donem l’altaveu. He de confessar, però, que m’agradava anar als concerts a observar com els meus amics es feien lloc per aconseguir la foto o la signatura... Això mateix ho vaig sentir l’any 2017, quan Carles Puigdemont va visitar la fira de la cervesa de Mediona. L’alcalde d’aquell moment el passejava com qui passeja l’estrella de rock i els visitants i veïns del poble l’aturaven per fer-se fotos amb ell i demanar-li autògrafs. Increïble!! Mai no havia vist un president de la Generalitat signant autògrafs. Més aviat, sempre havia tingut la sensació que la gent es mirava els polítics com una altra cosa.

Puigdemont va generar aquest efecte, a Mediona i molts altres pobles i ciutats de Catalunya. I els partits, que tot ho veuen, ho van aprofitar. I, ara que venen eleccions, tornen a passejar les seves estrelles del rock pels pobles i ciutats per signar autògrafs. Llàstima que, amb aquest mar de fons, les estrelles desafinen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia