Opinió

Tribuna

Cervesa en pols i sostenibilitat

“L’experiència de produir i distribuir una beguda en forma de pólvores per reconstituir amb aigua ja ve de lluny i la tenim ben assumida en el cas del cafè
“Moltes persones conscienciades busquen i consumeixen aliments de l’entorn, però no ho solen fer amb les begudes, cerveses, vins i aigües minerals

És evi­dent que l’impacte de les acti­vi­tats huma­nes està sobre­pas­sant la capa­ci­tat del pla­neta per satis­fer i “resis­tir” les nos­tres neces­si­tats. Ha estat notícia alar­mant aquests dar­rers dies que a hores d’ara ja hem con­su­mit els recur­sos natu­rals de...



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.