Articles

Preguntes

El barcelonisme més habitual

1.

COM ÉS
possible que el barcelonisme es torni a dividir entre els que són partidaris de Thiago Alcántara i els que ho són de Cesc Fàbregas? S'ha d'escollir entre l'un o l'altre? No seria més lògic que, si el preu no és desmesurat, es puguin tenir tots dos en el mateix equip? Recordo una gran frase del que va ser entrenador i jugador de bàsquet Moncho Monsalve, que un dia en un restaurant de València se li acosta un cambrer i pregunta a la taula: «Què prefereixen, una paella de carn o una de peix?» I Monsalve va respondre: «Una de carn i una de peix.» Doncs això: l'un i l'altre.

2.

ELS QUE
critiquen l'arribada de l'un i la continuïtat de l'altre podrien mirar el calendari d'aquesta temporada que ve? Sabeu que Pep Guardiola té tot el calendari anotat i té clar que és una de les temporades més salvatges dels últims anys si el Barça arriba a totes les finals, ja que tot queda comprimit fins al maig perquè el 2012 és any d'Eurocopa? No és més racional tenir un equip amb més migcampistes de qualitat?

3.

FITXAR
Cesc i tenir Thiago no és garantir futur a l'equip i, per derivació, al club? Ningú no veu que Xavi ja té la magnífica edat de 31 anys? No es pot mirar cap al futur i lligar els noms de Thiago i Cesc, molt joves, a la plantilla blaugrana?

4.

NO
trobeu admirable aquesta (magnífica i històrica) obsessió de determinats seguidors del Barça pel preu dels jugadors? Algú ha criticat a Madrid que hagin pagat 30 milions d'euros per un lateral portuguès? Algú a Madrid es queixa de la despesa habitual de Florentino Pérez? O és que aquí, ara amb Sandro Rosell, s'és tan racional que quan algun president es passa de frenada se'l denuncia i es té pànic que ara passi el mateix? Entenent que no es pot pagar una barbaritat, el límit quin és, si us plau?

5.

NO
li sembla al soci del Barça una vergonya l'acció de responsabilitat (ara sí) presentada gairebé un any després davant dels jutjats per l'actual junta (en una votació ridícula que va deixar retratat el president Rosell) amb el suport de l'assemblea? No tenen responsabilitat d'aquell resultat determinats membres d'aquesta junta començant pel mateix president Rosell?

6.

ÉS
normal que en el segle XXI, en què la informació només té present i opinió immediata, La Sexta encara faci els partits del Barça de pretemporada en diferit? Des de la ignorància en audiències massives, dóna més audiència un partit a quarts d'onze que a quarts de nou del vespre?

7.

NO
és ridícul el que, estiu rere estiu, passa entre el porter Carlos Kameni i l'Espanyol? No n'hi ha prou d'aquest pa que s'hi dóna? No veia Kameni que era plat de segona taula del Roma? Per què, llavors, va decidir no viatjar a Peralada? Qui el va enredar?

8.

ARA
que ja ha demanat perdó sis cops pel seu evident error i ara que l'afició de l'Espanyol l'ha xiulat a Cornellà, s'ha acabat d'una vegada per totes la polèmica entre l'equip blanc-i-blau i l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias?

9.

NO
us sembla de pel·lícula d'humor i amor la relació entre Barbara, la filla del primer ministre italià, Silvio Berlusconi, i el jugador del Milan, equip del qual Berlusconi n'és el propietari, Pato? Que es deixin veure a alta mar amb actitud amorosa és una exhibició de poder?

10.

D'ON
surt aquest personatge que passa per ser el pare de Jorge Lorenzo? Com pot, sabent-se pare d'un dels esportistes més imponents que hi ha ara mateix a l'Estat, dir aquest assortiment de barbaritats, insults i animalades contra el catalanisme, que l'únic que faran és complicar la vida al seu fill, que sempre ha mantingut una relació magnífica amb Catalunya i que té molts amics catalans (i catalanistes)?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.