Opinió

El matrimoni de Lluís I i els negocis de Maria Cristina, aquest divendres amb El Punt Avui

El segon capítol d'‘Els Borbons en pilotes' relata la complicada relació del segon monarca Borbó i Lluïsa Isabel d'Orleans

El nou lliurament de ‘Les Pilotes dels Borbons' explica l'adaptació de la dinastia a un incipient capitalisme

Els problemes matrimonials de Lluís I i Lluïsa Isabel d'Orleans i els negocis dels Borbons durant l'esclat de la revolució industrial ocupen els nous capítols de la doble sèrie sobre la dinastia borbònica que podreu llegir demà divendres a les pàgines d'El Punt Avui.

El tercer lliurament d'Els Borbons en pilotes, la sèrie que s'aproxima a la dinastia des de la vessant afectiva, aborda amb Lluís I. Nueses i corredisses els escàndols que va propiciar el precoç matrimoni del segon i efímer Borbó hispànic amb la filla del duc d'Orleans.

D'Isabel II a Alfons XII. A l'ombra d'una regent molt àvida, segon capítol de Les pilotes en Borbons, relata l'adaptació de la monarquia a la incipient capitalisme sota la batuta de la reina regent Maria Cristina.

Les dues sèries es recolliran en dos llibres que ja es poden encarregar trucant al Club del Subscriptor, al telèfon 902 22 10 10, i que es vendran al preu de 9,95 euros cadascun. L'edició és limitada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.