L'apunt

L'APUNT

L'art de menjar

Consol Rodríguez és una artista que als anys noranta estava ficada en l'emergència artística dels nous autors que recuperaven el dibuix des d'una genètica digital. Com que l'ofici d'artista està complicat, la Consol s'ha reconvertit en una mena d'artista/nutricionista. Acaba de publicar el llibre Raw Food. La cocina de la longevidad: salud, vitalitad, consciencia y belleza (Urano), en què analitza el que és per ella una dieta sana: proposa menjar molt de cru. El llibre, a banda del seu interès dietètic, té com a singularitat el treball gràfic, realitzat per ella mateixa. L'obra em recorda un llibre de cuina que va fer Mary, la filla de Linda i Paul McCartney. Fotògrafa com la mare, les imatges del llibre eren seves. Quan diem que la cuina és un art podem anar més enllà d'un plat a taula.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.