Política

Municipal

Consultaran 8.500 veïns sobre el centre de Mollerussa

Mollerussa sotmetrà a votació, del 20 al 26 de febrer, un dels tres projectes finalistes del concurs d'idees del Centre Històric. A la consulta popular, que no té caire vinculant, hi podran participar les 8.585 persones majors de 16 anys que estan empadronades a la ciutat, a més de 155 propietaris de comerços i altres activitats econòmiques situades a la zona d'actuació.

L'objectiu, segons va explicar ahir l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, es que es puguin triar els criteris genèrics a seguir per reformar deu carrers de l'àmbit del pla de barris que han d'estar executats abans del segon semestre del 2018, entre els quals, les emblemàtiques places Manuel Bertrand, Major i Ajuntament.

Per poder participar en la consulta, tant presencialment com en línia, caldrà registrar-se omplint un formulari que a partir de divendres estarà disponible al web municipal. Mentrestant, les propostes es presentaran a la ciutadania amb més detall el 17 de febrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.