Política

Crispat traspàs de govern a Vilanova

L'Ajuntament de Vilanova del Camí, que va viure fa un mes i mig una moció de censura que va capgirar el govern, ha perdut en aquest traspàs la seva participació en un projecte pioner que volia impulsar el multilingüisme entre l'alumnat del municipi.

El projecte, que la Diputació de Barcelona impulsava a vuit municipis, va ser gestionat per la que fins ara era regidora d'Educació, Meritxell Humbert. La regidora republicana defensa que, en tractar-se d'una prova pilot, totes les gestions es van fer en un àmbit informal i que es va fer una sol·licitud formal a finals de l'any passat que el nou govern havia de confirmar abans del 24 de febrer.

Humbert explica que es va reunir amb el nou govern el 22 de febrer i assegura que els va explicar el projecte, que “tenien dos dies per dir sí o no” i que per fer-ho “trucant ja s'hauria resolt”. La regidora d'ERC lamenta que “no van fer res”.

L'actual regidora d'Educació, la socialista Eva Vadillo, acusa Humbert de no haver confirmat la sol·licitud del projecte quan governava i d'haver-los fet “una pinzellada, sense més” durant la reunió. L'endemà va demanar-li informació sobre el projecte, que li va facilitar un dia després. Vadillo creu que “ella ja sabia que estàvem fora de termini” i lamenta que “no perdo jo, perd Vilanova i els seus estudiants”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia