Política

Piera fa efectiu el canvi d’alcalde pactat

Josep Llopart (CiU) substitueix el republicà Jordi Madrid durant un any

Josep Llopart (CiU) és des d’ahir el nou alcalde de Piera. El fins ara primer tinent d’alcalde serà el batlle del municipi durant els pròxims dotze mesos.

Així es va acordar en la signatura del pacte de govern entre ERC i CiU, que va delimitar que els dos primers anys i l’últim del mandat l’alcaldia seria per als republicans i el tercer, per als convergents. Així, Jordi Madrid (ERC) tornarà a accedir al càrrec el darrer any del mandat.

Llopart va dir, davant un saló de sessions ple de gom a gom, que assumia el càrrec “amb il·lusió i una gran responsabilitat” i amb l’objectiu de treballar “per la cohesió social i el creixement econòmic, pendent dels que tenen més dificultats”.

Els grups de l’oposició han criticat del govern la manca de receptivitat a les seves propostes i acusen els regidors de no fer prou esforços per reduir les desigualtats socials i urbanístics que té el municipi, amb una vintena de nuclis en 57 quilòmetres quadrats.

En el ple d’investidura van assistir la plana major del PDeCAT a l’Anoia i activistes de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca. La PAH va abandonar la Taula de l’Habitatge de Piera acusant el govern de no haver fet res per forçar els bancs a posar els seus immobles a disposició per a lloguer social.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia