Política

Municipal

Mollerussa elabora un nou pla intern d’igualtat

L’Ajuntament de Mollerussa sotmetrà a l’aprovació del ple ordinari de demà el segon pla intern d’igualtat d’oportunitats, que s’estructura en sis línies estratègiques i comprèn 22 mesures d’actuació. D’aquesta manera, es dona continuïtat al que es va elaborar el 2010 i, a més, es constituirà una comissió de seguiment específica sobre el seu compliment, segons va explicar ahir la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Mollerussa, Rosalia Carnicé.

El pla s’ha desenvolupat a partir d’una diagnosi que es va fer al desembre entre la plantilla del consistori, que actualment està formada del 53,5% d’homes i el 46,5% de dones.

A la sessió també es votarà una modificació del pressupost de prop de 2,2 milions d’euros per incorporar els recursos econòmics procedents de l’operació de crèdit per a la reforma de carrers i places de l’àmbit del pla de barris. La modificació també inclou, entre d’altres, 15.000 euros per adquirir un sistema de control d’accés a la pista d’atletisme.

Precisament, un altre punt de l’ordre del dia és la modificació de l’ordenança fiscal de la taxa d’instal·lacions esportives per incloure-hi el preu d’ús individual de la pista, que serà de 2,5 euros en l’entrada d’un dia, de 10,5 en l’abonament mensual i de 30 i 105 euros en el cas dels abonaments trimestral o anual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia