El PP de Torrent convoca un nou plenari a migdia per desfer-se del testimoni del públic

La convocatòria ha estat feta de manera urgent i sense facilitar la totalitat de la documentació necessària

L'alcaldessa de Torrent ha convocat un nou plenari del consistori per a dimarts 22 de desembre a les 13.30 a fi de tractar una tretzena de temes entre els quals s'hi troba la polèmica cessió d'una parcel·la de vora 6.000 metres quadrats a una universitat privada.

La convocatòria de la sessió ha estat realitzada de manera urgent, a darrera hora de divendres 18 de desembre i sense facilitar la totalitat de la documentació necessària perquè els grups de l'oposició puguen revisar-la i actuar amb plena llibertat i consciència.

Aquesta actitud ja ha estat criticada en diverses ocasions per la totalitat de la bancada de l'oposició municipal degut a l'obstinat incompliment de la llei que s'interpreta de manera partidària en la municipalitat de Torrent.

Per al síndic portaveu socialista, Josep Veiga, «resulta preocupant l'actitud opaca del govern municipal, una corporació que s'assembla cada vegada més a eixa mena de pobles que han estat notícia per les extravagàncies antidemocràtiques dels seus alcaldes.

Van a la seua i sense mirament

PERE ROSSELL

No és la primera vegada que es critica el procedir de la primera munícep de Torrent per la seua manera d'interpretar el fet polític. Ja s'està d'acord amb que aquell grup que obté la majoria, disposa de carta blanca per a poder acomodar als seus interessos horaris, les reunions i el tractament dels temes, però com que en aquesta ciutat la majoria és absolutíssima, doncs, això dóna patent de curs al càrrec que encapçala la llista i punt. D'aquesta manera, l'alcaldessa de Torrent haurà complit amb la seua parròquia —mai millor dit— i podrà anar a dinar tranquil·lament després d'haver fet una obra de caritat amb 6.000 metres quadrats de donació a costa de les arques municipals i dels interessos del poble. /



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.