Política

terrorisme

investigació

La dona de l’amo del locutori de Ripoll: “No hi tenim res a veure, som víctimes”

“Ell és una víctima, no hi té res a veure i diu que els jutjats i la policia l’han tractat molt bé”

La dona del propietari del locutori de Ripoll, Halima, assegura que el seu marit, Salh El Karib, no té res a veure amb els atemptats de Barcelona i Cambrils i que ells també són “víctimes”. “Ell és una víctima, no hi té res a veure i diu que els jutjats i la policia l’han tractat molt bé”, ha afirmat la dona a les portes del domicili familiar. Halima ha dit que condemnen els atacs i que el seu marit ajudarà la policia en el que calgui.

La parella i el seu fill petit han sortit del domicili familiar del Pont d’Olot aquest divendres al matí. El Karib ha marxat amb el nen, i Halima ha abandonat afirmant que continuaran vivint al municipi perquè no estan implicats en els fets.

El jutge de l’Audiencia Nacional Fernando Andreu va deixar en llibertat provisional El Karib aquest dijous al migdia després d’haver prorrogat la detenció 72 hores. A la seva interlocutòria el magistrat explica que no s’ha trobat altra relació entre ell i el germans Moussa i Driss Oukabir que no fos la venda de bitllets d’avió o l’enviament de diners. Tampoc se l’ha pogut vincular amb la resta d’implicats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia