L'Escala Decideix aplega prop de cent persones a l'acte central de la consulta

Montserrat Nebrera i l'alcalde de Sant Pere de Torelló, protagonistes del debat sobre la independència

L'exconseller de Comerç Narcís Oliveres va obrir un debat que va captar l'atenció dels assistents durant les gairebé dues hores que va durar. Oliveres va defensar la necessitat de la independència de Catalunya en un moment de crisi per poder prendre decisions i superar-la. Oliveres s'avançava així a la intervenció de Diego Borrego, regidor del PP a Figueres, que va dir que els catalans no estan preocupats per la independència, sinó per la situació econòmica i es preguntava si Espanya preocupa, a la qual cosa Oliveres va respondre que sí i que per això «volem marxar».

També per defensar el «sí», l'alcalde de Sant Pere de Torelló –que és qui més aplaudiments va arrencar, juntament amb el cantant Titot, que defensava la independència com a dret d'una nació– va recordar la mobilització que han aconseguit les consultes i va insistir que en una situació «de catarsi» és el moment de decidir. Montserrat Nebrera, que es va mostrar favorable a les consultes sobiranistes i en va destacar la mobilització que han creat, va dir que el model a seguir són els grans estats europeus i va dubtar si una Catalunya independent podria seguir formant part de la Unió Europea.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.