Política

La UDEM i la Plataforma faran front comú en les municipals de Castelló

Actualment els dos grups, que disposen de tres regidors en el plenari de Castelló, afirmen tenir uns objectius semblants

Plataforma Cívica de Castelló i Empuriabrava i Unitat i Defensa d’Empuriabrava (UDEM) van anun ciar ahir en roda de premsa celebrada al centre cívic d’Empuriabrava que aniran junts a les pròximes eleccions municipals, l’any vinent. Xavier Martínez, regidor de la UDEM, va resumir el perquè de la decisió: “Pensem més o menys igual i si anem junts tindrem més força.” Tant Martínez com Gallego, de la Plataforma, van destacar la diferència de perspectives entre les propostes dels dos grups respecte a la resta d’aspirants.

José Gallego, regidor de Plataforma, destacava que a les eleccions del 2015, si haguessin anat junts “hauríem tret quatre regidors”. Gallego va exposar que Empuriabrava no en fa prou asfaltant quatre carrers i pintant quatre ratlles. “S’ha maltractat molt Empuriabrava al llarg dels anys”, deia. Gallego remarcava que UDEM ha demostrat que no estava en contra de ningú i feia notar que uns i altres disposen d’experiència i de vàlua.

El seu projecte, que està encara per concretar, no serà, segons va dir, un projecte “només” per a Empuriabrava. Segons va afirmar en la presentació d’ahir, tant Plataforma com UDEM són dos grups “apolítics” que no volen entrar en guerres de banderes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia