Tot a punt per a la consulta sobre la independència de Catalunya a l'Espluga de Francolí

La coordinadora Espluga Decideix té tot a punt perquè aquest diumenge 28 de febrer es dugui a terme la consulta popular sobre la independència de Catalunya al municipi, en la qual estan cridats a les urnes 3.375 espluguins i espluguines. Dissabte passat alguns veïns ja ho van poder fer mitjançant el vot anticipat.

La coordinadora organitzadora de la consulta popular al municipi ha preparat, com a final de campanya, una festa de cloenda avui al vespre (20.00 h) a l'Auditori Carulla Font que tancarà el cicle de xerrades que des del mes de desembre passat s'han dut a terme al municipi i que tindrà la participació de Joan Reig, component dels grups Els Pets i Mesclat; Jordi Fàbrega, portaveu de Decidim.cat, i de l'escriptor i Premi d'Honor de les Lletres Catalanes Josep Vallverdú. Intervindran en l'acte els representants de Barberà Decideix, Montblanc Decideix i l'Espluga Decideix, els tres pobles de la comarca que celebren la consulta popular sobre la independència aquest diumenge 28 de febrer.

Seguidament, a la sala Josep Tremoleda, es farà un piscolabis per a tothom, i per acabar a l'auditori hi haurà la projecció de la pel·lícula d'Issona Pasola Cataluña Espanya.

Montblanc Decideix

Per la seva banda, la coordinadora Montblanc Decideix durà a terme avui al vespre (20.00 h), al cinema del Casal, el final de campanya en un acte en què intervindran l'actriu Montserrat Carulla, el cantant Francesc Ribera Titot i l'historiador Jaume Sobrequés, es passarà un vídeo de Núria Feliu i hi haurà la miraculosa aparició de Francesc Castellví.