Vila-seca Decideix arrenca la campanya al carrer amb un estand promocional

La coordinadora Vila-seca Decideix va iniciar ahir el procés de difusió al carrer de la consulta popular sobre la independència que prepara per al 25 d'abril vinent. Aprofitant la fira Fora Estocs que organitzava ahir l'associació de comerciants de Vila-seca a la Rambla Catalunya, la plataforma ha instal·lat un estand durant tot el dia a la fira, on un grup de voluntaris ha estat informant sobre el sentit de la consulta i el procés electoral. A més, també s'han repartit globus promocionals de la consulta i tríptics informatius sobre el procés de votacions.

L'activitat s'ha aprofitat també per recollir noves adhesions de suport, buscar nous voluntaris i aconseguir aportacions econòmiques per finançar la campanya, el muntatge dels col·legis electorals i el dispositiu informàtic que serà necessari per fer el recompte de vots i de participació.

Durant les setmanes següents, la coordinadora té previstes altres accions promocionals al carrer. Així, s'instal·laran nous estands al mercat setmanal dels dijous i a les sortides dels principals hipermercats del municipi. També s'ha creat un bloc i grups al Facebook i al Twitter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.