Valls Decideix obrirà la campanya aquest dissabte amb la primera festa per la consulta

La plataforma dóna la llista definitiva de col·legis electorals

Els responsables de Valls Decideix, que han convidat a l'acte el director del diari El Punt a Barcelona, Ferran Espada, volen que aquest sigui un acte popular i que tingui bona difusió «perquè tothom sàpiga que el dia 25 d'abril a Valls es fa la consulta popular», aclaria Ivette Garcia, de Valls Decideix.

A partir de la jornada de dissabte, el col·lectiu ha programat «actes més dispersos», en els quals algunes entitats locals com ara Sal Grossa, que ha integrat la caminada popular del 28 de març, que sortirà des del Portal Nou, s'han implicat en els actes de promoció de la consulta del 25 d'abril.

El 15 d'abril es projectarà al Teatre Principal la pel·lícula Catalunya-Espanya i el 17 d'abril es durà a terme una pedalada organitzada per BTT Valls, que sortirà del Pati a les deu del matí. El 19 d'abril, Sal Grossa farà una lectura de poemes. El 24 d'abril es farà una gran festa que els organitzadors encara no han concretat ben bé com serà.

L'IEV, seu central

L'Institut d'Estudis Vallencs serà la seu central de les activitats que es generaran el 25 d'abril. Allí s'habilitarà la sala de premsa i es donaran a conèixer els resultats de la consulta un cop tanquin els col·legis electorals, que seran a la UAF, el pavelló Joana Ballart, el pavelló del Fornàs, Sal Grossa, Sant Roc, la residència Alt Camp, el pisos de Clols i Picamoixons.

Sorteig de lots per poder recaptar diners

a.e

L'acte que divendres va organitzar Valls Decideix al Teatre Principal li va permetre recaptar uns 900 euros i ja en suma uns 2.500, però l'entitat en necessita entre vuit mil i nou mil per poder pagar les despeses de la campanya. Així, la plataforma ha posat a la venda 2.500 butlletes al preu de 2 euros, en què sorteja lots de productes que han cedit desinteressadament els comerços i que serà la primera font d'ingressos del col·lectiu. També es poden fer aportacions amb la butlleta que es pot descarregar al web de l'entitat i en el compte bancari que han obert. L'entitat ja ha aconseguit reclutar tres-cents dels quatre-cents voluntaris que necessita i ja té un espai virtual al Youtube en el qual penja els vídeos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.