Política

Quatre noms nous amb Casellas al PSC de Figueres

El candidat del PSC a Figueres, Pere Casellas, va presentar ahir una llista “per posar ordre” al municipi: “Volem una ciutat de la qual tothom formi part, que sigui segura, neta, educada, moderna, que sigui referència al país i la comarca.” Serà una candidatura farcida d’independents, amb l’advocada Sònia Trilla com a número dos, l’historiador Alfons Martínez Puig com a número tres, l’exàrbitre internacional César Barrenechea com a número quatre i la professora Maria Àngels Vila com a número cinc. Gent progressista “que vol que Figueres sigui una ciutat equilibrada on es pugui viure bé a tot arreu, hem de posar ordre perquè la gestió quotidiana de l’Ajuntament és matussera i dificulta el viure diari dels ciutadans”, va defensar Casellas.

“Tenim la gent per fer-ho i, sobretot, tenim una ciutat que té Dalí, el castell, que és a dues hores de la muntanya, a 20 minuts del mar i amb un teixit empresarial dinàmic”, va sentenciar l’alcaldable del PSC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia