Quatre meses electorals a Castelló d'Empúries per a la consulta del 25 d'abril

La plataforma Castelló d'Empúries Decideix muntarà quatre meses electorals al municipi el pròxim 25 d'abril per la consulta sobre la independència. En concret, n'hi haurà dues a l'antic ajuntament de Castelló (plaça dels homes) i dos més al centre cívic d'Empuriabrava. En aquest municipi alt-empordanès tenen dret a votar –comptant immigrats i majors de 16 anys– més de deu mil persones. Aquesta xifra suposa, segons han explicat des de l'entitat organitzadora, el doble de gent que en qualsevol altre cens electoral, en què no poden votar els immigrants. Això està provocat per l'alt percentatge de població immigrada que hi ha a Castelló. El dia de la consulta s'organitzaran diverses actuacions musicals, que amenitzaran la jornada. Està previst que hi hagi concerts de jazz, rap, música medieval i de cantautors, en tots els casos músics del poble.

Falten voluntaris

La plataforma farà demà i dilluns sessions de formació per als voluntaris que vulguin participar en l'organització de la consulta. De fet, Castelló Decideix calcula que per diumenge que ve es necessitaran unes setanta persones.

L'acte principal de campanya, que organitzen conjuntament amb L'Alt Empordà Decideix, és el concert d'Els Pets el 23 d'abril. Però n'hi ha d'altres. Avui mateix hi ha una sessió de jazz amb xocolatada (17.30 hores), una conferència sobre el full de ruta a seguir (18.30h) i un concert d'Oriol Foll (20.00h). També es fa una matinal de bitlles catalanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.