Més de 2.000 sabadellencs ja han votat per la consulta del 30-M

La Plataforma per l'Autodeterminació a Sabadell (PAS) va donar ahir el tret de sortida al vot anticipat per la consulta sobre la independència del 30 de maig que ve. Les quatre primeres urnes es van instal·lar a tocar del Mercat Central, de l'Ajuntament, de la seu de CiU i a les parades de venda de llibres de l'eix Macià. La jornada va ser fructífera, perquè al vespre ja havien recollit més de 2.000 vots. I la van tancar amb un sopar popular i un concert al pati del CEIP Joanot Alisanda.

Avui dissabte, els voluntaris instal·laran una urna a la plaça de l'Argub del parc Catalunya, on se celebra l'acte central de la Festa de la Diversitat. A mig matí hi haurà una passejada de cotxes per tota la ciutat amb el logotip i pancartes de la consulta per fer difusió pels barris de l'inici del vot anticipat.

La PAS va inaugurar dijous al vespre el local de la seu electoral, que han instal·lat al carrer Sant Pere, 22. També han presentat un espot que es difondrà als cinemes de la ciutat fins al 30-M i en què apareixen personatges sabadellencs com ara el periodista Miquel Calçada i el futbolista Oleguer Presas.

Netbook, més potent

Ara mateix, la plataforma continua recaptant suports humans i econòmics amb vista a la jornada del referèndum. Una de les iniciatives destacades és la campanya perquè els ciutadans adquireixin els miniordinadors que es faran servir només un dia a les meses electorals, en què han introduït la novetat d'un model més potent pel mateix preu de 250 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.