Política

Continuen els talls de carretera a diferents trams de la xarxa viària catalana

Balanç de talls de carretera a les set de la tarda

Continuen les afectacions a diferents carreteres de la xarxa viària catalana per les protestes en contra de la sentència de l’1-O.

Les ‘Marxes per la Llibertat’, que congreguen milers de persones que durant 3 dies caminaran en 5 columnes fins a Barcelona, dificulten la circulació a l’N-2 la columna de Girona, a la C-16 la columna de Berga, a la C-17 la columna de Vic, a l’A-2 la columna de Tàrrega i a l’AP-7 la columna de Tarragona. Les columnes que han sortit des de Vic i Girona han estat les que més persones han arribat concentrar al llarg del recorregut, superant les 10.000 persones. A les altres columnes també s’han aplegat milers de persones.

Pel que fa a les manifestacions, al llarg del dia n’hi ha hagut talls de carreteres a la C-31 a l’Hospitalet; a la C-60 a Argentona; a l’N-II a Vilassar de Mar, a Vidreres i a Sils; a la C-51 a Alió; a l’A-2 a Riudellots de la Selva; a la C-66 a Corçà; a la TP-2125 a Banyeres del Penedès, i a l’N-240 a Montblanc.

D’altra banda, a la ciutat de Barcelona hi ha hagut afectacions a la Gran Via en ambdós sentits a l’altura de plaça Espanya i afectacions a la Rambla, també en ambdós sentits, per una manifestació en moviment sentit Colom, segons informava la Guàrdia Urbana.

També a Barcelona, cap a les cinc de la tarda s’ha tallat la ronda litoral a l’altura de la sortida 21, igualment en tots dos sentits, per manifestació en moviment. La Guàrdia Urbana ha fet desviat els vehicles. A tres quarts de sis la Guàrdia Urbana informava que s’havia normalitzat el trànsit en aquest punt. Un cop s’ha netejat el tall de la Ronda Litoral, la concentració s’ha traslladat a la Via Laietana, on ha quedat afectat el trànsit en tos dos sentits de la marxa i la Guàrdia Urbana s’ha vist obligada a desviar-lo des dels dos extrems del carrer. Cap a tres quarts de set, la Guàrdia Urbana notificava que el trànsit s’havia restablert. Paral·lelament, les cantonades Marina i Roger de Llúria amb la Gran Via també han quedat tallades, fet que ha alterat el servi de bus urbà a la zona.

A Figueres, uns 300 estudiants han tallat des de poc després de les cinc de la tarda l’N-IIa en rebuig per la sentència del Suprem. Els joves han recorregut amb estelades i pancartes diversos carrers de la ciutat passant per la Rambla, la plaça de la Palmera, el carrer Ample, el carrer Peralada, la plaça de l’Ajuntament i la pujada del castell fins a arribar a la carretera, a l’alçada de l’hotel Empordà, on s’han assegut a la via.

Segons informava el Servei Català de Trànsit, a banda de les carreteres afectades per les ‘Marxes per la Llibertat’, hi ha afectacions a la C-25/C-17 a Gurb, a Montblanc la C-14/N-240, a la C-51 a Alió, a la C-37 als Túnels de Bracons i a la sortida 130 de la C-32 a Palafolls.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

guerra a gaza

Qatar diu que està revaluant el seu paper com a mediador

barcelona
política

Illa descarta ser investit amb els vots de Vox

barcelona
croàcia

Els conservadors tornen a guanyar les eleccions, però ho tindran difícil per governar

barcelona
societat

Manifest en suport de Puigdemont amb 250 personalitats

barcelona
Iñaki Soto
Director del diari Gara

“El model del PNB està esgotat, necessita un relleu”

Barcelona
política

Collboni no obté suport per al PAM i no es tramitarà

barcelona
Guerra a Europa

Els líders de la UE destaquen la urgència de dotar Kíiv de sistemes antiaeris

Barcelona
estats units

Els EUA restableixen les sancions contra el petroli i el gas de Veneçuela

barcelona
Orient Mitjà

La UE demana contenció a Israel per evitar una escalada bèl·lica a tota la regió

Barcelona