Política

municipal

Pere Senyé deixa ERC de Tona i passarà a ser regidor no adscrit

Des de les parts implicades expliquen que ha estat una decisió acordada

Qui va ser cap de llista del grup municipal d'ERC a Tona, Pere Senyé, passarà a ser regidor no adscrit a partir del pròxim ple, que es farà aquest dijous al vespre. Tot i que les parts implicades han declinat fer declaracions i han acordat donar explicacions a partir de dijous, sí que coincideixen a indicar que és una decisió que s'ha pres de mutu acord. El distanciament i el punt de vista diferent en diversos temes han acabat desencadenant aquesta ruptura. Senyé continuarà al consistori actuant com a independent i ERC passarà a tenir tres regidors en un ajuntament on CDC té majoria absoluta, amb vuit regidors, i en què ICV té una regidora.

El grup d'ERC a Tona va aconseguir per primer cop representació al municipi en les eleccions del 2015. Els republicans van obtenir quatre regidors després d'aplegar molts dels antics votants de Tona Futur, que no es va presentar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.