Defensen que el conill servit a Vilafant estava mal manipulat
L'Associació de Cunicultors es desentén de la intoxicació i subratlla que es tracta d'un cas aïllat
L'Associació de Cunicultors de l'Alt Empordà va informar divendres que la carn de conill servida en la Mostra Gastronòmica de diumenge passat a Vilafant a tots els restaurants presents en la mostra estava en bones condicions per al consum.
L'Associació de Cunicultors que presideix Antoni Caulas va voler deixar clar que “el producte era fresc com tots els anys” i volia sortir al pas “dels dubtes i els comentaris” expressats respecte a això des que es va conèixer la intoxicació.
“Les persones intoxicades –es diu en el comunicat de l'associació– eren les que havien consumit les degustacions d'un determinat restaurant”. Asseguren que això “demostra que en cap cas la causa ha estat la carn de conill, si nó la manipulació del mateix”. Reclamen, per altra banda, que es facin públics els resultats de les analítiques fetes per les autoritats sanitàries perquè es conegui “el motiu de la intoxicació”.