Política

municipal

càmeres de seguretat

Mollerussa instal·la 37 càmeres de seguretat

Per reforçar el control a diversos equipaments, com la biblioteca, el pavelló poliesportiu i les piscines

L’Ajuntament de Mollerussa ha conclòs en els darrers dies la instal·lació de 37 noves càmeres de seguretat, situades en diferents equipaments públics. La seva vigilància està centralitzada en una pantalla de cinquanta polzades a la prefectura de la policia local.

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, va explicar ahir que les càmeres enregistren el dia a dia dels punts on estan col·locades i que aquest fet, afegit a la seva connexió directa amb el cos policial de la ciutat, fa que la intervenció pugui ser més ràpida i contundent davant les incidències que puguin produir-se.

En concret, aquest sistema podrà controlar les nou càmeres que ja es van instal·lar durant l’any passat al complex de les piscines, les dotze que s’han col·locat a diferents punts del pavelló poliesportiu i les deu que s’han acabat d’instal·lar a l’interior i l’exterior de l’edifici de la biblioteca comarcal Jaume Vila. A aquestes càmeres, cal afegir-hi també la renovació de les quatre de vigilància exterior de l’edifici consistorial i les dues interiors, que també s’han canviat per tal de poder-les integrar també a aquest sistema.

L’actuació ha tingut una inversió de 12.000 euros, en la qual també hi ha incloses les càmeres que es col·locaran per a la vigilància de l’edifici de serveis del parc de la Serra. L’Ajuntament també en vol instal·lar a la nova estació d’autobusos, així com al pas subterrani que hi donarà accés, a més del pavelló firal, el teatre L’Amistat i el Cruyff Court, entre d’altres.

LA XIFRA

12.000
euros
ha costat la instal·lació de les noves càmeres, previstes en una partida inclosa al pressupost d’enguany.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia