Soledad Ramón es converteix en la nova alcaldessa de Catarroja

Substitueix Francisco Chirivella, mort el passat mes de desembre

El Ple de l'Ajuntament de Catarroja va elegir ahir la nova alcaldessa del municipi, Soledad Ramón Sánchez, que substitueix en el càrrec, Francisco Chirivella, mort el passat mes de desembre després d'una llarga malaltia. Ramón va ser elegida pels 11 vots de l'equip de govern (PP i Unió Valenciana). L'oposició formada pels edils el PSPV-PSOE, EU, Bloc i un regidor no adscrit no va donar suport a la seua candidatura.

En rebre la vara d'alcaldessa, Ramón va subratllar el seu compromís «per servir Catarroja i continuar el treball iniciat per Francisco Chirivella». També va manifestar la seua voluntat de seguir «millorant, dia a dia, la qualitat del vida dels catarrogins modernitzant el municipi».

El mateix ple extraordinari va acollir la presa de possessió del nou regidor popular Rafael Sanchis, de 52 anys, diplomat en Gestió i Administració Pública i amb 25 anys d'experiència en el sector bancari. Sanchis s'encarregava fins ahir de les relacions externes i protocol en el consistori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.