Política

Verges no posa llums de Nadal per l’actitud de l’Estat

L’equip de govern no els instal·la en protesta per “la violència judicial i política”

Uns brètols arrenquen una pancarta en suport dels empresonats

L’equip de govern de Verges ha decidit no col·locar els llums de Nadal als carrers del poble com a protesta “per la violència judicial i política que porta a terme l’Estat ”, segons ha explicat l’alcalde, Ignasi Sabater (CUP). Aquesta decisió de l’equip de govern es va comunicar abans-d’ahir a la població i, en cas que hi hagi algun estalvi per no haver instal·lat els llums, els diners s’aportaran a la caixa de solidaritat.

Denúncia

Sabater explica que amb aquesta decisió es “vol denunciar una agressió intolerable a les nostres institucions i a tots els representants legítims”. L’alcalde de Verges també vol recordar que en el marc dels esdeveniments s’han empresonat persones “per les seves idees i per haver complert el mandat democràtic que els havia encomanat el poble”. Per Ignasi Sabater és molt importat “mostrar tota la solidaritat amb els consellers empresonats, els Jordis, el president i consellers que han hagut de marxar del país, i amb totes aquelles persones perseguides per defensar les seves idees. A tots ells i a les seves famílies”, destaca Sabater, que hi afegeix: “Vivim moments que no són gens normals. I el que em preocupa és que entre tots acabem normalitzant tanta bestialitat i bogeria de l’Estat. Hem de continuar lluitant pels nostres drets i llibertats.” Tot i això, Ignasi Sabater, que va denunciar amenaces en el seu moment per haver permès el referèndum de l’1 d’octubre, es mostra esperançat amb l’alliberament dels presos, però afirma que “mai podrem oblidar el que l’Estat espanyol ha fet, amb els ulls còmplices de gent que es fa dir demòcrata”.

La nit passada, uns brètols van arrencar una pancarta reivindicativa que hi havia a l’entrada del poble en suport als presos i polítics del govern fora del país.

LA FRASE

Denunciem una agressió intolerable a institucions i representants legítims
Ignasi Sabater
alcalde de verges (CUP)


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia