Política

Suport als presos polítics de la principal institució de la Catalunya Nord

El Consell Departamental dels Pirineus Orientals ha instal·lat a la seva façana una gran pancarta i llaços grocs “pel respecte de les llibertats i els drets fonamentals”

La principal institució oficial de la Catalunya Nord, el Consell Departamental, ha instal·lat en la seva façana una gran pancarta, amb llaços grocs que l’envolten, en suport als presos polítics catalans a l’estat espanyol.

En la pancarta s’hi pot llegir, en francès i català, “pel respecte de les llibertats i els drets fonamentals.”

En un comunicat el Consell Departamental de la Catalunya Nord explica que “en el marc de la mobilització dels càrrecs electes de la majoria departamental pel retorn al diàleg a Catalunya, una pancarta demanant el respecte dels drets fonamentals i dos llaços grocs (símbols de la indignació suscitada per l’empresonament de responsables associatius i polítics) ha estat instal·lada a la seu del govern departamental”. Aquest edifici cèntric, vora el Castellet de Perpinyà, està al costat de la Prefectura, la representació de l’estat francès a la Catalunya Nord.

La presidenta del Consell Departamental Hermeline Malherbe ha fet també una crida a tots els càrrecs electes de la Catalunya Nord per participar demà a “l’enllaçada” de Perpinyà organitzada pel Comitès de Solidaritat Catalana a partir de dos quarts de 10 a la plaça Aragó de la capital de les comarques catalanes sota administració francesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia