Política

Francesc Triola repetirà com a cap de llista d’ERC a Fornells

Diu que un dels objectius és convertir els ajuntaments en un baluard per a la defensa de la democràcia i la sobirania

“Trencar velles inèrcies i treballar per un projecte nou de poble, sense oblidar els objectius de país, convertint els ajuntaments en baluard per a la defensa de la democràcia i la sobirania.” Són paraules de Francesc Triola, que va ser elegit ahir com a alcaldable d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Fornells de la Selva per a les eleccions municipals del 2019. Serà la segona vegada que encapçalarà la llista dels republicans a la població, després que va anar també de número 1 el 2015. Triola va manifestar que es presenta “amb tota la il·lusió” i va destacar que un dels objectius és fer de Fornells un municipi amb principis republicans: “universalitat de les actuacions, gestió professional i ètica, justícia social, igualtat d’oportunitats i, sobretot, servei públic, amb les persones com a prioritat”. El candidat, alhora, va afegir-hi que “cal un augment de la transparència i de la comunicació a l’Ajuntament, més processos participatius i acostar-se als veïns i a les veïnes del poble”.

Triola és portaveu del grup municipal d’ERC, conseller comarcal de Joventut i conseller nacional d’ERC. És cap d’àrea i gestor de compres en una empresa càrnica, president de l’Agrupació Esportiva de Fornells i professor de monitors de sardanes de la Federació Sardanista de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.