López Tena col·laborarà en la consulta sobre la independència a Olot

La plataforma La Garrotxa Decideix vol aprofitar l'experiència de les consultes fetes a Osona i, amb vista a la consulta d'Olot, prevista per al 25 d'abril, ha incorporat l'home que les va coordinar, Alfons López Tena. El mateix López Tena –que fa poc va rebutjar fer-se càrrec de la consulta de Girona– va explicar ahir que el seu paper serà de «col·laborador» i que exercirà aquesta missió d'una manera «molt intensa». Junt amb el dirigent del Cercle d'Estudis Sobiranistes s'afegeixen a la plataforma garrotxina Marçal Orri i Jordi Anento, entre altres col·laboradors habituals de López Tena. La Garrotxa Decideix va avançar ahir que en les pròximes setmanes centrarà els seus esforços no tant a convocar actes com a contactar amb els diferents sectors socials de la comarca. «El nostre objectiu no és fomentar el ‘sí' sinó procurar que la gent sàpiga que es fa la consulta i animar-los a participar. En definitiva, fem el paper que hauria de fer l'administració», va dir un representant de la plataforma. Per cobrir les despeses de l'organització se sortejarà un viatge a l'Alguer i es vendran unes serigrafies de l'artista olotí Quim Domene.

EL PROTAGONISTA

Alfons López Tena
(Sagunt, 1957). Notari, ha estat vocal de CiU al Consell General del Poder Judicial i presideix el Centre d'Estudis Sobiranistes


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.