Política

Juli Fernández (PSC) fa llista renovada a Palafrugell

L’educadora Laura Millán i l’empresari Marc Piferrer completen la terna en els primers llocs, amb Genover en el cinquè i la doctora Verdaguer en el sisè

El cap de llista del PSC a Palafrugell, Juli Fernández, va presentar ahir la seva llista, en què s’envolta de novetats –la jove mestra i educadora Laura Millán com a número dos i l’empresari Marc Piferrer en el número tres. La candidatura socialista, rejovenida, manté dos dels actuals edils, Margarita Mauri com a quatre i Xavier Rangel de set, en els llocs amb possibilitats, però també inclou dues incorporacions, Guillem Genover –fins ara en l’Entesa– i la doctora Montserrat Verdaguer –presidenta de la Fundació Sharpe–, com a cinquè i sisena.

L’alcaldable va destacar que està “tan o més il·lusionat” que el primer cop que va concórrer als comicis, i que aspira a ser el més votat per quart cop, des que va començar a ser alcaldable, el 2007. Va defensar la seva gestió, sense apujar impostos, reduint endeutament i apujant partides de despesa social. I va deixar a Marc Piferrer l’anunci d’alguns projectes, com ara un transport públic urbà, la descentralització d’activitats lúdiques, un viver d’empreses i una zona d’oci.

Ríos es manté de dos a Castell-Platja d’Aro

Mònica Ríos tornarà a fer tàndem amb l’alcaldable del PSC a Castell-Platja d’Aro i s’Agaró, Maurici Jiménez, que divendres va reivindicar la feina feta en matèria de promoció econòmica, l’àrea central que el grup va assumir en el pacte del 2015 amb CiU. Jiménez va destacar que deixen l’atur local “per sota del 9%”, i el diàleg per reformar o posar en marxa nous equipaments. Per continuar fomentant el turisme, i diversificar, posen el Palau de Congressos com a projecte prioritari per al nou mandat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia