Política

Eduard Colomé liderarà la llista de Junts per Sils

El candidat diu que la formació treballarà des de l’esperit crític, el deure i la responsabilitat

Destaca que la llista la forma un equip humà i transversal

El candidat de Junts x Sils, Eduard Colomé, flanquejat pel president de la Generalitat, Quim Torra, va defensar, ahir durant la presentació de la candidatura, la importància que la formació donarà a treballar des de la crítica, el deure, la responsabilitat i el sentit comú. Un treball que es farà amb un equip de persones transversal i amb una número dos, Isabel Farré, que simbolitza, va dir, l’esperit de la llista: gent preparada, honesta i molt diversa.

Uns sentits que, segons Colomé, advocat de 36 anys, els porta a presentar un programa que s’ha fet des del saber escoltar, amb voluntat de planificar i, molt especialment, des del respecte i la correcció en el tracte. Per això, el lema de la campanya serà una reivindicació dels cinc sentit –incloent-hi el de l’humor–: Sils i la seva gent encara els reptes amb els cinc sentits, tota una declaració d’intencions. Colomé va voler posar especial èmfasi en la importància que aquest treball es plantegi més des del com es vol fer que des del què es vol fer.

Colomé va destacar que Junts x Sils s’ha fornit “no com una marca blanca per simular res”, sinó com “una declaració de principis i intencions feta des de la generositat de persones de procedència diversa”. Colomé també va voler agrair sincerament la feina feta des del PDeCAT, així com la tots els antecessors que ha treballat per Sils.

El president de la Generalitat, Quim Torra, que va recordar la seva vinculació personal amb Sils, va dir que espera que a la seva comarca, la Selva, guanyin les candidatures de Junts x Catalunya. I referint-se al candidat, Eduard Colomé, però també a la número dos, Isabel Farré, va remarcar que el tàndem és important per a l’independentisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Vanesa Peiró i Royan
Alcaldessa de Mont-ras (JxCat)

“Hem hagut d’apujar taxes després de deu anys”

Mont-ras

Les contradiccions dels laboristes britànics

Londres
política

Sánchez exigeix al Suprem l’aplicació de l’amnistia i Feijóo imputa parcialitat al TC

madrid
política

L’Eurocambra exclou de moment Comín ignorant, com la JEC, la jurisprudència

barcelona
estats units

Kamala Harris superaria Biden en un hipotètic duel electoral contra Trump

barcelona
estats units

L’exalcalde de Nova York Rudy Giuliani queda inhabilitat com a advocat

barcelona
ESTAT FRANCÈS

L’esquerra i Macron retiren més de 200 candidats per frenar Le Pen

BARCELONA

Els policies investigats per càrregues de l’1-O ja demanen l’amnistia

GIRONA
bce

Lagarde: “Estem molt avançats en el camí de la desinflació”

barcelona