Política

Arrufat fa un pas al costat

L’exdiputat de la CUP anuncia que es retira de la llista de la formació a les municipals de Vilanova i la Geltrú

Assegura que després de 10 anys d’activitat política intensa necessita “parar”

L’exdiputat de la CUP Quim Arrufat ha anunciat que no repetirà a les llistes de Capgirem Vilanova - CUP a les properes eleccions municipals i que s’aparta de la prime

ra línia política per dedicar més temps a la seva vida personal i professional.

El passat gener Arrufat va manifestar públicament que es presentaria als comicis locals del 26 de maig. “Després de molt pensar-ho, he decidit sortir de la llista”, ha explicat a través d’un escrit a les xarxes socials .

El vilanoví justifica que el “cicle polític” de 10 anys d’ençà que va ser elegit regidor per primera vegada el 2009 ha estat “molt intens i esgotador”. “Necessito parar. Dedicar temps a casa. A la feina. A mi, també”, afegeix.

Arrufat subratlla el caràcter personal d’aquest pas al costat i vol deixar clar que “no és cap decisió que prengui per discrepància” política. De fet, defensa que el projecte de Capgirem Vilanova – CUP “és la millor aposta i la millor proposta per Vilanova i la Geltrú a les properes eleccions municipals”. “No marxo, canvio de posició, però segueixo al front”, conclou.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia