Política

Carles Carlà lidera Gent de l’Escala

Carles Carlà serà l’alcaldable de la nova candidatura Gent de l’Escala. Carlà i Xavier Ballesta són els dos regidors no adscrits del consistori que van deixar el grup d’ERC la tardor passada arran d’una crisi interna d’aquesta formació. En l’acte de presentació oficial de Gent de l’Escala, ahir, dijous, al Centre Esportiu i Recreatiu de l’Escala, va ser Ballesta qui va donar la benvinguda als assistents i va explicar com s’ha gestat i concretat el nou partit i la llista que encapçalarà Carlà.

“Republicans, laïcistes, assemblearis, progressistes, ecologistes, feministes i independentistes” són els adjectius que va fer servir l’alcaldable per definir la llista. Va avançar les línies de la candidatura amb tres conceptes: “La gent gran necessitem, la gent treballadora necessitem i la gent emprenedora necessitem.” En l’àmbit professional, Carles Carlà és instructor de submarinisme i empresari del sector turístic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia