Política

Madrenas alerta d’aquells partits que es proposen girar Girona com un mitjó

L’alcaldable de JxCat Girona lamenta que algunes formacions tinguin com a ‘leitmotiv’ l’antimadrenisme

Destaca la transversalitat de la candidatura

“Em preocupen aquelles partits que diuen que no a tot, que proposen girar la ciutat com un mitjó i que fan de l’antimadrenisme el seu leitmotiv”, va alertar ahir l’alcaldessa de Girona i candidata de Junts per Catalunya Girona a les eleccions municipals, Marta Madrenas, durant l’acte de presentació de la llista al parc de la Devesa. Segons va assegurar, en contraposició als partits esmentats i a aquells que viuen situats en la nostàlgia, Junts per Catalunya és una formació que diu sí a continuar desenvolupant uns projectes que han convertit Girona com una ciutat cada cop més atractiva per viure-hi i que a més és un referent en el món sobiranista. “Nosaltres no fem volar coloms, som seriosos i ambiciosos. Som els de sí, el sí a la unitat, a la república, al progrés, als serveis públics de qualitat. És important tenir un govern fort i potent per fer front als nous reptes”, va manifestar Madrenas. A més, en el seu discurs, l’alcaldable de JxCat va declarar que Girona és un clar exemple que la lluita per la independència i per la república no és incompatible amb la lluita pel progrés de la ciutat. I va afegir que votant Junts per Catalunya a Girona els electors asseguren d’una banda que l’1-O no caigui en l’oblit i així com tampoc l’esperit d’unió que va haver-hi durant tota la jornada. “L’esperit d’unió és l’esperit de Girona”, va declarar.

La cap de llista de Junts per Catalunya a les municipals va ser la darrera d’intervenir en un acte dinàmic conduït per Martí Pereferrer i ambientat musicalment per un DJ. Els integrants de la llista van anar apareixent i presentant-se de dos en dos. Així, els primers a pujar a la tarima instal·lada al parc de la Devesa van ser la històrica Marina Ayats i el jove Oriol Vila. Maria Àngels Planas, número 2 de la llista, va presentar Martí Terés, número 4, com “el símbol de la transversalitat” de la candidatura. El número 3, Lluís Martí, va presentar Eduard Berloso, número 10, com “el més veterà de tots” i Madrenas va parlar d’Alcalà, que tanca la llista amb el número 27, com “un dels regidors més estimats” pels ciutadans. “Tot i que hi ha membres de diferents sensibilitats, a tots els integrants ens uneix l’amor i la passió per Catalunya i per Girona”, va assegurar la cap de llista.

LES FRASES

Hem format un equip potent preparat per governar per a tothom, sense sectarisme i amb vocació de servei públic
Girona és un exemple clar que la lluita per la república no és incompatible amb la lluita pel progrés de la ciutat
No fem volar coloms. Les propostes que presentarem són serioses i ambicioses; som rigorosos
Marta Madrenas
Alcaldable de jxcat girona


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia