Política

Cs se sent garant d’una Girona “oberta i moderna”

Daniel Pamplona va destacar la “joventut” del seu equip, que va presentar ahir a la ciutat

La portaveu Míriam Pujola és la número dos de la candidatura

Ciutadans va presentar ahir al matí la seva candidatura a l’alcaldia de Girona en un acte obert a la Torre dels Socors, dalt de la muralla. El cap de llista de la formació taronja, el politòleg Daniel Pamplona, va assegurar que l’opció que representa és l’única que defensa un “constitucionalisme guanyador”, i va afegir que la línia que vol definir el seu partit és la de “fer de Girona una ciutat oberta i cosmopolita”.

En concret, va declarar: “Volem modernitzar-la i acomodar-la als reptes de futur, fomentar la innovació, l’smart city i donar preferència a les polítiques socials que generin oportunitats laborals.”

Durant el parlament, el candidat va destacat també “la solvència” de la formació taronja, encarnada en concret, pel que va dir, de qui va ser regidor de Ciutadans Jean Castel, actualment diputat al Parlament. En la llista, acompanyaran Pamplona, com a número dos, l’actual portaveu del partit al consistori, Míriam Pujola; seguida de Bernat Doria, que va ser candidat al Senat. De número quatre hi anirà Nagore García, i la cinquena de la llista és l’advocada Míriam Aguilera. Pamplona va aprofitar-ho per destacar “la joventut i el dinamisme” del seu equip.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia