Política

Aurora Carbonell i Joan Rodríguez Serra, caps de llista d'ERC a Sitges i a Cubelles

La presidenta local d'ERC a Sitges, Aurora Carbonell, substituirà l'actual regidora del partit, Àngels Parés, com a cap de llista per a les eleccions municipals del 2011. Carbonell ha estat presentada aquesta setmana com a nova candidata, després que Parés hagi representat ERC a l'Ajuntament de Sitges durant els tres últims mandats –en el segon va formar part del govern local–. La millora de la situació econòmica municipal és un dels objectius que es marca Carbonell. «S'ha d'acabar la política de gastar molts diners», explica la candidata, partidària de «reduir la despesa i buscar noves fórmules per atraure més negoci» a Sitges. Carbonell creu que el municipi «ha perdut moltes oportunitats quan hi havia diners», ja que no s'han construït equipaments com ara una escola de música i la nova biblioteca, i en la situació actual defensa destinar tots els recursos «a la gent més necessitada».

A Cubelles, el regidor d'ERC, Joan Rodríguez Serra, tornarà a ser el cap de llista del partit a les eleccions municipals de l'any vinent. Rodríguez Serra, que governa en minoria amb el PSC, ja ha encapçalat la candidatura republicana durant els dos últims mandats, i actualment exerceix de president del partit al Garraf. «Afrontem aquest tercer mandat amb moltes il·lusions i sobretot amb moltes complicitats», assegura ERC de Cubelles pel que fa als comicis.

LA FRASE

AURORA CARBONELL
CAP DE LLISTA D'ERC DE SITGES
«S'ha d'acabar la política de malgastament, poc realista»


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia