Política

Nova campanya contra l’incivisme a Figueres

‘Fem-la millor’ pretén sensibilitzar contra les conductes incíviques a la ciutat

L’Ajuntament de Figueres va fer pública ahir la campanya de sensibilització contra l’incivisme a la ciutat, amb l’objectiu de millorar conductes amb corresponsabilitat entre l’administració i la ciutadania. Busca apel·lar directament al ciutadà per tal que prengui consciència de la necessitat de respectar les normes bàsiques de convivència per fer una ciutat millor i amb més qualitat de vida. Amb el títol Figueres. Fem-la millor, la campanya se centra en quatre aspectes: la millora en la gestió de les deixalles, tenir cura de l’espai públic, la convivència i la mobilitat. Cada aspecte de la campanya està representat per un personatge i cada tres mesos es posarà el focus en un aspecte concret i es treballarà a les escoles. Es pretén que siguin els nens i nenes de Figueres els qui escullin els noms d’aquestes il·lustracions. Properament es presentarà al Consell Local d’Infants per tal que també se la facin seva.

La campanya es veurà a les marquesines d’autobusos, als tòtems informatius, a les pantalles d’informació de la ciutat; s’inseriran anuncis als diaris i falques a les ràdios i tindrà visibilitat a les xarxes socials i a les escoles. Paral·lelament a la campanya, es mantindran accions sancionadores des de la Guàrdia Urbana, que aplicarà l’ordenança de civisme i convivència.

L’alcaldessa, Agnès Lladó, va justificar la direcció que manté el missatge de la campanya. “Necessitem tenir una ciutat on el bon veïnatge i la bona convivència aflorin i per això aquesta campanya ens interpel·la a tots”, afirma.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

FIGUERES

Concentració antimonàrquica davant la Fundació Gala-Dalí

FIGUERES
COREA DEL NORD

El règim de Kim Jong-un efectua noves proves d’armes al mar Groc

BARCELONA
REGNE UNIT

Londres rebutja la proposta de Brussel·les per a la mobilitat dels joves

BARCELONA

Duel contingut entre Israel i l’Iran

BARCELONA

No i no

Banyoles
LA CRÒNICA

Memòria democràtica a Castell i Platja d’Aro

País basc

La campanya es tanca amb el PNB i EH Bildu disputant-se l’hegemonia

Barcelona
política

Viñas afirma que ERC no abandona un govern “a les primeres de canvi”

llagostera
Pròxim Orient

Almenys cinc morts en una batuda israeliana a Cisjordània

Barcelona