Política

Salvi Güell (ERC) no es presentarà a la reelecció com a alcalde de Castelló

La seva dedicació a l’Ajuntament s’haurà allargat durant vint anys al final d’aquest mandat

Ha ocupat durant onze anys l’alcaldia del municipi

L’actual alcalde de Castelló d’Empúries, Salvi Güell (ERC), ha anunciat que no es tornarà a presentar a les eleccions municipals, una decisió que té presa, segons va assegurar, “des de fa dies”.

Güell ha explicat en un comunicat que ha penjat aquesta setmana a les xarxes socials que va comunicat la decisió als seus companys de partit fa poc i està convençut que és ara, a tretze mesos de la nova convocatòria d’eleccions, el moment de fer-ho públic.

“Aquesta decisió s’emmarca dins d’un procés natural de renovació que hi ha d’haver a les organitzacions. Desitjo que el meu relleu al capdavant d’ERC tingui també l’honor i el privilegi d’ocupar l’alcaldia de la vila de Castelló d’Empúries que tant estimo”, assegura. Güell s’haurà dedicat a la política municipal durant 20 anys quan acabi l’actual mandat. Hauran estat nou anys com a regidor a l’oposició i onze anys com a alcalde.

“He viscut moments únics i irrepetibles i d’altres en què hem hagut de treballar molt per poder tirar endavant els nostres projectes municipals”, manifesta Güell, que hi afegeix que, malgrat haver pres la decisió de marxar de l’Ajuntament, continuarà “amb la mateixa il·lusió” en els mesos que queden per acabar el mandat.

També explica que continuarà militant al partit republicà i “col·laborant en tot el que pugui des del darrere per millorar la vida dels veïns i veïnes de Castelló d’Empúries i lluitant per la independència de Catalunya”.

LA FRASE

Aquesta decisió s’emmarca dins d’un procés natural de renovació
Salvi Güell
ALCALDE DE CASTELLÓ D’EMPÚRIES

LA DATA

Juny 2023
Mes
en què Salvi Güell deixarà l’Ajuntament, un cop s’hagi investit el seu relleu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia