Política

Fèlix Larrosa presenta la candidatura per encapçalar la llista municipal del PSC a Lleida

Ho ha anunciat en la reunió extraordinària de l’executiva de l’agrupació socialista

Ja va ser candidat en les eleccions del 2019

El primer secretari del PSC de Lleida, Fèlix Larrosa, ha anunciat aquest dijous la seva candidatura a les primàries organitzades a l’agrupació del PSC de Lleida per ser escollit candidat a l’alcaldia en les eleccions municipals del 2023. Durant la reunió extraordinària de l’executiva de l’agrupació del PSC de Lleida, l’actual cap de l’oposició a la Paeria ha indicat que començarà la recollida dels avals, d’acord amb el reglament d’elecció de càrrecs públics del PSC, i per a la qual demana el suport de la militància del partit. Larrosa ja va ser el candidat socialista a Lleida en les municipals del 2019, després d’haver ocupat l’alcaldia prop de nou mesos arran de la renúncia d’Àngel Ros. És regidor a l’Ajuntament de Lleida des del 2011.

“Estic molt il·lusionat i preparat per fer la Lleida, com a segona capital de Catalunya, una ciutat dinàmica i respectuosa des de la justícia social i la transició ecològica i per revertir la manera de governar del bipartit d’ERC i Junts, que no té cap model per la ciutat i que fins ara ha actuat a través de la improvisació”, ha afirmat.

Larrosa, de 57 anys, és llicenciat en Dret per la Universitat de Lleida, té un postgrau del Programa d’Alta Direcció (PAD) d’ESADE en Direcció i Gestió Turística. És primer secretari de l’Agrupació de Lleida del PSC des del 17 de febrer del 2017 , va ser alcalde de Lleida entre el 29 d’agost del 2018 i el 15 de juny del 2019, i és regidor a la Paeria des del 2011 fins al 2018, on també ha estat tinent d’alcalde de Turisme i Projecció Exterior, a més de president de Turisme de Lleida, i tinent d’alcalde de l’Hàbitat Urbà i Rural i Sostenibilitat.

Larrosa també va ser elegit l’any 2008 diputat del grup parlamentari socialista al Congrés dels Diputats per Lleida, on va ser portaveu de la Comissió d’Afers Exteriors i de Medi Ambient. Prèviament, va ser director general de Turespaña -organisme adscrit al Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme- encarregat de promocionar l’Estat com a destinació turística a l’exterior, càrrec que va ocupar durant un any. Fèlix Larrosa també va ser conseller de Paradores de Turismo i Segittur.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estat francès

Els diputats francesos aproven una llei que castiga la discriminació capil·lar

barcelona

Banyoles aspira a organitzar el mundial de piragüisme marató del 2028

BANYOLES
nacions unides

L’Aràbia Saudita presidirà l’òrgan de l’ONU sobre drets de les dones

barcelona
GIRONA

Dani Cornellà serà el cap de llista de la CUP a la demarcació

GIRONA
política

Ara Més se suma a la coalició d’ERC, Bildu i BNH per a les europees

barcelona
còrsega

L’Assemblea aprova el projecte de reforma per a l’autonomia

barcelona
POLÍTICA

ERC tria els representants de la Selva, Gironès i Pla de l'Estany per a la seva llista

GIRONA / SANTA COLOMA
política

Ajornat el judici contra Jové, Salvadó i Garriga per la campanya electoral i no per la llei d’amnistia

barcelona

Refer la llei d’enjudiciament

Madrid