Política

Blanes en Comú Podem presenta els cinc primers de la nova llista

La candidatura de Blanes en Comú Podem va presentar ahir, a més del cap de llista a les eleccions de l’any vinent, Jordi Urgell, les quatre persones que l’acompanyaran en els cinc primers llocs: Sonia Antequera, Víctor Catalán, Montserrat Romera i Pere Lopera. Per Urgell, és el “tret de sortida de la precampanya municipal” i un tastet d’un “equip molt potent i competitiu”, per compensar les diferents sensibilitats dins de la formació.

En queda fora l’encara regidora del grup Rosa Aladern, que va declinar l’opció d’endarrerir la seva participació després d’haver encapçalat l’àrea d’Urbanisme entre el juny del 2019 i l’1 d’agost passat, quan l’alcalde, Àngel Canosa (ERC), li va retirar les competències i el grup comandat per Urgell va acabar sortint del govern local en bloc, criticant la judicialització de la política.

Amb vista als comicis, Urgell defensava que el 2019 van aconseguir els mateixos cinc regidors que ERC, primera força, i el PSC, segona. El portaveu creu que tenen “l’experiència que, amb una bona governança, aquest municipi i la ciutadania responen i es pot tirar endavant”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia