Política

El govern torna a reunir sindicats i patronals per exhibir unitat amb els pressupostos

Illa avisa que no es mourà i que la fotografia d’avui no afegeix més pressió al seu partit

El govern es torna a reunir al Palau de la Generalitat amb sindicats i patronals per exhibir unitat en la necessitat d’aprovar els pressupostos del 2023. La primera fotografia va ser el 5 de desembre i aquest dilluns es torna a repetir mentre les negociacions amb el PSC continuen encallades. El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha avisat en una entrevista a ‘Catalunya Ràdio’ que el seu partit no es mourà de la proposta que ha ofert al govern. I ha avisat que la reunió d’avui al Palau de la Generalitat no afegeix més pressió als socialistes catalans. “Venim amb bastants trets tirats”, ha dit. La reunió amb sindicats i patronals es produeix a l’inici d’una setmana marcada per les vagues de mestres, metges i taxistes.

El tram de la B-40 entre Sabadell i Terrassa continua sent el principal escull de les negociacions sobre els pressupostos. Illa ha explicat que aquest cap de setmana ha parlat amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès, però no ha revelat el contingut de la conversa.

Per part del govern, a més del president de la Generalitat, Pere Aragonès, han participat de la reunió les conselleres de la Presidència, Laura Vilagrà, i d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas, i el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, a més d’altres representants dels Departaments implicats.

Per part dels agents econòmics, hi assisteixen el presidents de les patronals de Foment, Josep Sánchez Llibre, i de Pimec, Antoni Cañete. I dels sindicats, presencialment hi ha assistit el secretari general de la UGT, Camil Ros, i el secretari general de CCOO, Javier Pacheco, s’hi ha connectat telemàticament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia