Política

Junts de Palamós presenta una candidatura “de present i de futur”

Rere l’alcaldable, Raimon Trujillo, a la llista hi ha Blanca Suquet, Josep Santamaria i Mercè Pons

Junts per Palamós i Sant Joan ha presentat aquest diumenge la candidatura de eleccions municipals, encapçalada per Raimon Trujillo Coris. L’alcaldable considera que és un llista “de present i futur que uneix sectors diversos, sensibilitats, edats i voluntats, que té moltes ganes de treballar de valent” amb l’objectiu de liderar el canvi necessari per al municipi. “Això ens ha permès elaborar un programa electoral que doni resposta a tota la població”, ha indicat. Rere Trujillo, en els deu primers llocs de la llista hi ha, per aquest ordre: Blanca Suquet, Josep Santamaria, Mercè Pons, Rafel Pascual, Marc Lemonche, Montserrat Guinó, Pep Gázquez, Marta Pi i Gemma Ros. Segons Junts, conformen una combinació de joventut i experiència.

Quant al programa de govern, les prioritats de Junts són l’habitatge, la millora de la neteja o l’aparcament. D’altra banda, la candidatura aporta per desestacionalitzar el turisme amb iniciatives com ara la creació d’uns mercats d’estiu i de Nadal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia